Hoppa till sidans innehåll

Medlem


För att kunna träna eller spela matcher med Korpen måste du vara medlem. Medlem blir du genom att betala medlemsavgift till föreningen. Föreningen måste ha ditt fullständiga personnummer. Detta för att Riksidrottsförbundet och Korpen ska kunna registrera er som medlemmar i Svensk Idrott.

I medlemskapet ingår försäkring om du skulle skada dig vid något träningstillfälle via Folksam.

Som medlem får du ta del av vad föreningen erbjuder, och du har även möjlighet att påverka och ta ansvar för Korpen Lunds framtida utveckling. Har du ett förslag eller vill du engagera dig i föreningen kan du i första hand vända dig till föreningens kansli, de hjälper dig sedan att få kontakt med rätt personer och resurser. 

Medlemskap i föreningen är löpande på 1 år, det innebär att medlemskapet är gilltigt från den dag du blir medlem hos oss och 365 dagar framåt. Medlemsavgiften är 300kr. 

Hur blir jag medlem?

Enkelt! Du klickar på länken nedan, en ny sida öppnas till ett anmälningsformulär som du fyller i med relevant information. Väl klar går du till Butiken och köper ett medlemskap. En faktura via e-post kommer skickas till dig, den kan du sedan välja att betala antigen via bankgiro eller swish.

Du kan alltid också kontakta kansliet så hjälper vi dig gärna om du skulle behöva! 

https://korpenlund.zoezi.se/member#/createaccount

Uppdaterad: 25 MAJ 2018 08:53 Skribent: Kansliet
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Korpförening Lund - Korpen
c/o Eoshallen, Arkivgatan 32
22359 Lund

Kontakt:
Tel: +46763361508
E-post: This is a mailto link...

Se all info