Årsmöte 2022

Korpen Lunds Motionsidrottsförening bjuder in sin medlemmar till årsmöte. På årsmötet har du som medlem möjlighet att vara med och påverka föreningens framtid.

Datum, tid och plats

Årsmötet kommer hållas xxxx med start kl 17.00.

Alla som ska delta på årsmötet måste anmäla sig senast xxxx. Klicka här för att anmäla dig.

Motioner

Skall vara föreningsstyrelsen tillhanda senast den xxxx 2022. Skickas till This is a mailto link

Vill du utveckla Korpen Lund?

Vill du eller någon du känner vara med och utveckla Korpen Lund? Att bli invald i föreningens styrelse innebär just den möjligheten. Vill du veta mer om vad ett styrelseuppdrag innebär kan du kontakta valberedningen via This is a mailto link

Endast den som är medlem i Korpen Lunds Motionsidrottsförening är valbar till förtroendeuppdrag.

Årsmötet

Årsmötet består av medlemmar i Korpen Lund Motionsidrottsförening. Medlem skall ha betalt medlemsavgift för att få rösta på årsmötet. När man deltar digitalt gäller en medlem per dator/mobil/platta, detta för att kunna fastställa röstlängden.

Anmälan

Möteshandlingar

Föredragningslista, verksamhets- och revisionsberättelse samt valberedningens förslag finns att hämta nedan.

Årsmöteshandlingar

Verksamhetsberättelse 2021 (ink. årsredovisning)
Föredragningslista
Valberedningens förslag